Sunday 9 July 2017

Huoleton hulpiolaukku


Tämän viikonlopun saaliiksi jäi pieni laukku, jonka suunnittelin huolettomaan menoon: laukku on tarpeeksi pieni, jotta sen kantaminen pysyy kevyenä, mutta mukaan mahtuu kuitenkin myös vesipullo. Isoon nepparilla suljettavaan etutaskuun on helppo sujauttaa hetkeksi puhelin käsistä tai pitää käsillä muuta tarpeellista. Iso osastokin on avoin ja vain nepparilla suljettavissa. Sisällä on toki iso vetoketjutasku, jonne saa jemmaan ja varmaan turvaan lompakon ja avaimet.

Inspiraationa toimi netin ja Pinterestin loputtomat kuva-ideat hulpiotilkkuiluista. Itse olen hulpiot heittänyt roskiin, kunnes joku aika sitten oivalsin niiden hienouden. Tähän projektiin kasasinkin esiin suunnilleen kaikki tallettamani hulpioroippeet ja kuinka ollakaan niistä sai hienoisen värisuoran aikaiseksi.

Mallailua tekovaiheessa. Hulpiopalasta olisi saanut myös ihanan penaalin, mutta päädyin käyttämään sen etutaskuna.
Mallia olisi tietysti voinut miettiä pidemmällekin ja muotoilla nätimmin, nyt laukku on vain kantikas suorakulmio ilman hienouksia. Muotolaskokset tein alanurkkiin lennossa, jotta sain laukusta tilavamman muotoisen. Ja onneksi hamstrasin viimeksi Tallinnasta mustaa terenauhaa, nyt se pääsi käyttöön.

Tykkään!

No comments:

Post a Comment